My Essential Wardrobe

Geen producten gevonden voor deze selectie.

My Essential Wardrobe

Stijlvol maar toch stoer. Daar staat het Deense fashionlabel voor dames My Essential Wardrobe voor. My Essential Wardrobe heeft verschillende basisstijlen die elke vrouw in haar kleerkast hangen moet hebben. Daarnaast hebben ze ook een seizoencollectie. Hier combineren ze hun duurzame stijlen met de nieuwste seizoentrends. My Essential Wardrobe gelooft dat alle dames anders zijn en dat ze zich vooral in hun outfit zelfzeker en mooi moeten voelen. De basiscollectie bestaat uit items waar je keer op keer op terugvalt, die je redden wanneer je even niet weet wat aan te doen en waar je steeds mee blijft schitteren. De creaties zijn steeds bij de tijd of lopen zelfs voorop. Basic, kleurrijk en veelzijdig. Allemaal redenen waar wij en hopelijk jij ook van houdt. Goed passende jeans, stijlvolle t-shirts en blouses en vele andere essentiële items hebben ze in collectie. Steeds vrouwelijk en gemaakt met heel veel zorg. De actuele collectie van My Essential Wardrobe vind je terug op www.deleye.be of in onze fysieke shops.

My Essential Wardrobe, duurzame en trendy damesmode.

Combineer je My Essential Wardrobe outfit met een leuk paar sneakers.

Deleye staat voor topkwaliteit, professionele persoonlijke service en uitgebreide collecties. We hebben meer dan 300 toonaangevende merken onder één dak. Niet alleen kleding maar ook bijpassende schoenen, tassen en accessoires. We houden van Belgische merken maar ook van internationale gekende en opkomende merken. Deleye volgt de modewereld op de voet zodat ons aanbod merken steeds actueel is. Deleye heeft een bloeiende webshop. Waar je ook bent en wanneer het je best past, kan je op www.deleye.be naar hartenlust shoppen. We hebben ook drie fysieke winkels. Bij ontspannen winkelen hoort een goede bereikbaarheid. Onze winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne zijn heel vlot bereikbaar daar ze gelegen zijn net buiten de stadskernen. Deze winkels zijn voorzien van ruime parkings, pal aan de deur. Ben jij een modebewuste dame? Vind je het belangrijk om er zelfzeker en mooi uit te zien? Dan ben je bij Deleye aan het juiste adres. Met ons brede aanbod aan merken, stijlen en prijsklassen is het voor iedereen mogelijk om te slagen, ongeacht de leeftijd. Word jij graag geholpen door een enthousiaste medewerker met een eerlijk en deskundig service? Bij ons staan een goed advies en een goede service hoog in het vaandel, zowel online als fysiek. Laat je verrassen door de prachtige nieuwe collectie van My Essential Wardrobe.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!