Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Moment by moment

2 producten

per pagina
Moment by moment Beige sjaal met palmboom motief
Moment by moment Beige sjaal met palmboom motief
€ 34,95 € 49,95
Moment by moment Sjaal in dierenprint
Moment by moment Sjaal in dierenprint
€ 62,95 € 89,95

2 producten

per pagina
"

Moment by Moment collectie online

lqVoor trendy sjaals moet je bij het Nederlandse label Moment By Moment zijn. Het label maakt luxe sjaals voor diverse gelegenheden en diverse types dames. Het aanbod is steeds heel variërend en uitgebreid. Dus heel veel verschillende modellen, stijlen, kleuren, motieven en heel goed van prijs! De collecties zijn steeds heel ruim en divers. Ontdek Moment by Moment op Deleye.be en laat je verleiden!

We hebben ook een ruim aanbod damestassen!

De collectie sjaals van Moment by Moment is bij Deleye heel ruim en divers!

Zoek je een online winkel met een ruim aanbod kleding, schoenen en accessoires? Zoek niet verder! Deleye heeft immers een ruim aanbod met vele bekende merken. Zowel in onze fysieke winkels als op onze webshop Deleye.be kan je al deze bekende merken bewonderen en aankopen. Heb je reeds ervaring met het online bestellen bij Deleye? Geen  probleem dan. Voor mensen waarbij het allemaal nieuw is raden wij aan eerst even snel het tekstje “eenvoudig bestellen” op Deleye.be door te nemen. Je hoeft niets te vrezen, het is heel eenvoudig. Met enkele muisklikken is jouw favoriete artikel sneller dan verwacht bij je thuis. Bovendien garanderen we dat alles super veilig verloopt. Wist je dat je gratis kunt retourneren* binnen de 14 dagen na aankoop? Als dat geen service is!

"