MMX by Meyer

1 product

per pagina
MMX by Meyer Donkerblauwe lupus chino super stretch
MMX by Meyer Donkerblauwe lupus chino super stretch
€ 152,95 Normale prijs € 169,95

1 product

per pagina

MMX By Meyer 

Meyer, de Duitse broekenfabrikant heeft ook een exclusievere lijn namelijk de MMX by Meyer-lijn. Het zijn elegante, modieuze broeken met een prima pasvorm. De naam MMX komt van de Romeinse cijfers voor het getal 2010, het jaar waarin het submerk is ontstaan. De broeken hebben dezelfde eigenschappen als de Meyer broeken, alleen zijn er exclusieve details aan toegevoegd. 

We hebben ook een heel ruim aanbod bijpassende herenhemden van gekende merken!

Fantastische broeken!

Welkom op de herenafdeling van de online shop van Deleye en BeKult. Als man kan je hier gemakkelijk en eenvoudig jouw compleet nieuwe outfit samenstellen en direct bestellen zoals de broeken van MMX by Meyer. Deleye biedt een ruim aanbod herenkleding met bijhorende accessoires en schoenen van de grootste modemerken aan. Je kan naar hartenlust combineren, mixen en matchen zodat je tot een persoonlijke combinatie komt. Zoals eerder aangegeven is online shoppen op Deleye.be helemaal niet moeilijk. Is het de eerste keer? Neem dan vooraf even het onderdeel “eenvoudig bestellen” door op onze site. Het neemt echt niet veel tijd in beslag en het wordt allemaal heel gemakkelijk uitgelegd. Veel shop plezier toegewenst in de online fashion store van Deleye en Bekult voor mannen. 

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking