Merz B. Schwanen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Merz B. Schwanen damesfashion

Merz B. Schwanen is Duits. De wortels van Merz B. Schwanen gaan terug naar 1911. Dit was het jaar waarin Balthasar Merz een textielfabriek startte in de Zwabische Alpen in Zuid-Duitsland. Een eeuw later, in 2011 blies het in Berlijn gevestigde Gitta & Peter Plotnicki het merk nieuw leven in nadat de productie jaren eerder was stopgezet. Ze hadden het idee om de machines nieuw leven in te blazen, om nieuwe, maar traditioneel gemaakte cirkelvormige breisels te maken. Merz B. Schwanen is hedendaags een bedrijf dat prachtige en authentieke basics ontwerpt en produceert. Alle basics zijn gebaseerd op het verleden en worden gekenmerkt door mooie details en prima kwaliteit. Elk stuk van Merz B. Schwanen is liefdevol gemaakt, comfortabel om te dragen en milieuvriendelijk. Merz B. Schwanen staat voor heerlijke kleding die steeds past en waarmee je een aandeel levert aan het behoud van onze planteet. Kom deze collectie snel bij ons bekijken!

Merz b Schwanen, originele, gewoon goede basics. Een leuk accessoire nodig? Bekijk ons ruim aanbod.

Deleye, een naam om te dragen 

Shop bij Deleye de mooiste nieuwste trends maar ook de beste basics. Basics zijn een belangrijk onderdeel van je garderobe. Heel je garderobe staat of valt met de juiste basics. Daarom vind je in het assortiment basics bij Deleye de mooiste basisstukken om je outfits op te baseren. Voorbeelden van basics zijn t-shirts en tops. Ze zijn onmisbaar om onder een trui te dragen in de winter of op warmere dagen te mixen & matchen met leuke prints en zomerse stoffen. Op die manier creëer je een mooi evenwicht in je outfits en vestig je de aandacht op de echte eyecatchers, terwijl de basics een ondersteunende rol vervullen. Basics zijn tijdloos en kan je in de verschillende seizoenen dragen. Ze zijn niet vatbaar voor snel veranderende modetrends, wat basics ontzettend duurzaam maakt. Ook truien kunnen basicstukken zijn. Voorbeelden zijn een hoodie, een v-hals trui, een trui met ronde hals

Met basisstukken kan je zoveel spelen als je wilt. Met goede basics creëer je elke dag een nieuwe outfit. Bij Deleye kan je zowel fysiek shoppen in onze winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne. Ze zijn vlot bereikbaar, net buiten de stadskernen. Er is bij elke shop een ruime, gratis parking. Daarnaast heeft Deleye ook een ruime en actuele webshop. Shoppen waar je ook wilt en wanneer het jou uitkomt. Bij Deleye is klant koning. Het is ons streefdoel de klant blij te maken. Steeds welkom!