Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Mc Gregor

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

McGregor lente- en zomercollectie '17 online

In 1921 werd Mc Gregor opgericht in New york door een Schotse immigrant. Mc Gregor was oorspronkelijk een sportief herenmerk in Amerikaanse stijl met een Europese twist. Nu kenmerkt het merk zich door de Italiaanse stijl en ingetogen luxe. De nieuwste lente- en zomercollectie ’17 is prachtig. Zowel op een communie- of een lentefeest of op een andere gelegenheid kan Mc Gregor gedragen worden. Deze collectie bestaat zowel uit jongenskleding, herenkleding als accessoires. Ontdek Mc Gregor voor  heren en jongens op Deleye.be. 

We hebben ook herenschoenen en jongensschoenen van gekende merken! 

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit  van McGregor? Bij Deleye hebben we een ruim assortiment van McGregor voor heren en jongens. Zowel in onze drie winkels als online kunt u zeker iets vinden die u past. Online winkelen bij Deleye is nu gemakkelijker dan ooit. Dankzij ons webteam kunt u snel en veilig uw aankopen verrichten. Na betaling sturen we zo snel mogelijk alles op. Stel dat je toch niet zo tevreden bent over uw aangekochte goederen, dan kunt u binnen een termijn van 14 dagen alles gratis terugsturen. 

Steeds welkom! 

"