Maluo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maluo sandalen 

Maluo is een Nederlands merk gespecialiseerd in sandalen voor dames. Maluo werd opgericht door Kim en Janet Beukeboom. Kim en Janet zijn twins. Deze tweelingzussen zijn opgegroeid in een klein landelijk stadje in het midden van Nederland. Ze transformeerden de boerderij in een schoenwinkel. Het ondernemingshap zit in de familie en bijgevolg ontwikkelden hun eigen creaties zich vanzelf tot een echt bedrijf. Met hun bijzondere creativiteit, hun conceptuele manier van denken en hun achtergrond van hun commerciële en marketingstudie begonnen ze hun eigen collectie sandalen te ontwerpen. De sandalen zijn hedendaags nog steeds hun signatuur maar het aanbod is enorm uitgebreid met een scala aan modellen. Maluo schoenen zijn elegant, comfortabel en trendy. Het maakt zich bijzonder door de originele ontwerpen, de prima kwaliteit, het gebruik van natuurlijke kleuren, prachtige materialen en de toevoeging van bijzondere details. Maluo is het merk voor modebewuste dames. Maluo laat zich vooral inspireren door het moderne stadsleven.

Maluo schoenen zijn een waar genot om te dragen. Maluo maakt gebruik van kwaliteitsleder en de modellen zijn stijlvol, tijdloos en zijn een basic voor elke damesschoenkast. Maluo schoenen worden geproduceerd door ambachtslieden in authentieke familiefabrieken in Portugal en Italië. Inmiddels wordt de Maluo collectie verkocht in de betere boetieks over de ganse wereld. Wij zijn trots deze prachtige Maluo collectie aan jullie te mogen aanbieden. Deleye is er fan van!

Maluo schoenen, een waar genot aan de voeten! Mix & match met een leuke riem en tas!

Deleye, een naam om te dragen 

Welkom bij Deleye. Deleye is een stijlvolle modezaak met drie vestigingen in België en een bloeiende en uitgebreide webshop. Onze shops zijn gevestigd net buiten de stadskernen van Roeselare, Brugge en Kuurne zodat ze heel vlot bereikbaar zijn. Deleye is een familiebedrijf dat al vele decennia in de modesector een gevestigde waarde is. Deleye is een uniek concept dat begon met herenkleding en is uitgegroeid tot een modeshop voor dames, heren en kinderen met nationale en internationale modemerken. Onze collectie bestaat uit mooie essentials volgens de laatste modetrends. We zijn voortdurend op zoek naar pure, stijlvolle en vernieuwende items en zorgen elk seizoen voor een verrassend assortiment met onbeperkte service. Je vindt bij ons een complete look, zowel voor de casual, dagelijkse of zakelijke outfit als voor een speciale gelegenheid. Zowel online op www.Deleye.be als in onze shops. Net wat voor jou het prettigst is!

In onze shops kan je heel vrijblijvend rondkijken, je laten inspireren en indien gewenst je laten adviseren door ons deskundig, vriendelijk en behulpzaam team. Een warme, welgekomen en aan aangename sfeer waarin je zich meteen thuis voelt.