Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Lucky De Luca

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Lucky de Luca herenhemden online

Lucky de Luca is een Italiaans-Amerikaans fashionlabel gespecialiseerd in heren overhemden. De herenhemden zijn vervaardigd uit hoogwaardige, exclusieve weefsels en zijn meestal voorzien van speciale prints. 

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod herenbroeken.

Prachtige herenhemden!

Bij Deleye en op Deleye.be vind je een heel ruim aanbod herenhemden zoals de heren overhemden van Lucky de Luca. De ruime keus, de goede service en de steeds originele collecties worden door velen gewaardeerd. Op Deleye.be kan je op elk gewenst moment van de dag ons assortiment bekijken en aankopen waarna jouw product thuis wordt bezorgd. Deleye hecht veel waarde aan ouderwetse klantvriendelijkheid en goede service. Niet alleen in onze fysieke winkels maar ook via onze webshop. Wij staan garant voor gemakkelijk, snel en veilig online aankopen en betalen. Heb je nog vragen, opmerkingen of een compliment? Mail dan naar webshop@deleye.be.

Wij beantwoorden steeds je mail persoonlijk.

"