Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Love Stories

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Love Stories collectie online

Love Stories by Deleye. Dit Nederlands label is gespecialiseerd in prachtige underwear en swimwear. De oprichtster, Marloes Hoedeman, was vroeger stylist bij een modemagazine en bij Scotch&Soda. De lingerie heeft Love Stories in 3 maten : 1,2 en 3. Alles is te mixen & te matchen. De lingerie is van hoge kwaliteit en is heel stijlvol!

Ons aanbod lingerie komt steeds ruimer!

Super toffe lingerie!

Op Deleye.be kan je een prachtige, ruime selectie ondergoed voor dames vinden. Je kunt deze lingerie vanuit je huis bestellen. Wij verwerken dan je bestelling zo snel als mogelijk.  Aarzel niet langer en bestel nu je Love Stories lingerie op Deleye.be. Bij Deleye geniet je van een gratis levering boven een aangekocht bedrag van 90 EUR en kan je tot 14 dagen na aankoop kosteloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn. Zelfs uit Nederland. Wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken binnen de werkuren op telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Veel succes bij het online shoppen!

"