Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Loredana

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Loredana feestcollectie online

Loredana by Deleye. Het label is ontstaan in 1952 in het land van de mode, Italië dus. De collectie die Deleye volgt is de feestcollectie. Dus voor communie, lentefeest of voor een andere speciale gelegenheid sta je met een creatie van Loredana steeds in de picture. We hebben steeds een divers aanbod jurken en bijpassende cardigans van Loredana. Ze zijn exclusief wat betreft snit en materiaalkeuze. De ontwerpers maken gebruik van rijke materialen en de afwerking is subliem. Je kunt duidelijk zien dat de ontwerpen met veel liefde zijn gemaakt!

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod meisjesschoenen van gekende merken.

We hebben een heel ruim aanbod communiekleding bij Deleye

Online op zoek naar bijzondere feestkleding voor meisjes? Neem dan zeker een kijkje bij Loredana. Online feestkleding aankopen doe je snel, eenvoudig en vooral heel veilig. 24h op 24 kan je aankopen op Deleye.be. Heb je vragen over modellen, pasvorm, levering,… neem dan gerust contact op met de webshop via webshop@deleye.be of telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88. Ben je geïnteresseerd in uitgebreide actuele informatie met betrekking tot onze collectie? Bezoek dan onze Facebook pagina.

Steeds welkom!

 

"