LN Knits

Geen producten gevonden voor deze selectie.

LN Knits

De vrouw achter LN Knits is Ellen Kegels. Ze is een vrouw met een bijzondere missie. Wat jaren geleden begon als een hobby, haken en breien, groeide op 10 jaar tijd uit tot een duurzame business met een groot sociaal hart. Haar breiatelier bevindt zich in Peru. LN Knits betaalt een eerlijk loon aan de arbeiders zodat deze dames een toekomst voor hun kinderen kunnen verzekeren. Eerlijke slow fashion en daar houdt Ellen Kegels toezicht op.

LN Knits staat voor kwalitatief hoogwaardige knitwear die niet alleen prachtig oogt, maar zoals hierboven ook beschreven eerlijk en duurzaam is. LN Knits gebruikt voor haar ontwerpen alpacawol. Deze wol is stevig en zeer warm. LN Knits kiest bovendien voor wol van een alpaca die voor de eerste keer geschoren wordt. Deze is de fijnste wolsoort, de zogenaamde babywol. Ze voelen het zachtst aan en vallen het beste in model. Bovendien voelt alles zo zacht aan, dat je het op de blote huid kan dragen. De kledingstukken bestaan wel uit een blend met polyamide. Een bewuste keuze, want zo gaat het een stuk langer mee. Het LN Knits aanbod bestaat niet alleen uit accessoires zoals sjaals en mutsen maar ook uit truien en cardigans.

Kies voor LN Knits. Met een item van LN Knits zie je er goed uit door goed te doen!

Deleye heeft een heel ruim aanbod accessoires die je outfit compleet maken!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!