Les Jumelles

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Les Jumelles

Les Jumelles is een Belgisch modemerk opgericht in Antwerpen door Magalie Aerts. Magalie groeide op in een ondernemersfamilie en ze heeft de microbe van het ondernemen duidelijk meegekregen.  Les Jumelles staat voor een unieke kledinglijn voor dames met heel veel diversiteit, gewaagde prints, toffe kleuren en tijdloze basics. Elk seizoen verrast Les Jumelles met een levendige en opvallende collectie. Alle prints zijn in-house ontworpen en ontwikkeld door een bijzonder creatief team. Les Jumelles focust op vrouwelijke items die opvallen en vooral heel verfijnd zijn. Het zijn stuk voor stuk unieke eyecatchers waarmee je op elke gelegenheid de ster bent. De collectie van Les Jumelles is bij Deleye ruim en divers. Zo hebben we, afhankelijk van seizoen, magnifieke jurken die zowel formeel in informeel gedragen kunnen worden, toffe sweaters, prachtige blouses, mantels… Ontdek ons aanbod van Les Jumelles en laat je verrassen.

Les Jumelles, Belgische damesmode met een unieke uitstraling.

Match jouw Les Jumelles outfit met een cool paar sneakers.

België mag dan wel een klein landje zijn, toch zijn we op vele gebieden groots zoals in de mode. België staat internationaal gekend omwille van de rijke geschiedenis van de modewereld. Dat er veel talent in België aanwezig is wordt ook gereflecteerd in het aantal bekende modeontwerpers. Maar niet alleen in high-fashion is België sterk aanwezig. We hebben ook verschillende sterke merken die internationaal goed scoren, ook al zitten ze niet in het exclusieve segment. Deleye is trots op de Belgische merken. We hebben er dan ook een ruim aanbod van en geven graag de kans aan nieuwe Belgische merken. Deleye is een gekende familiezaak in West-Vlaanderen maar door de oprichting van de webshop ook buiten de provinciegrenzen en zelfs ook in het buitenland zoals Nederland. Deleye heeft drie fysieke shops. Te Roeselare, Brugge en Kuurne hebben we winkels die net buiten de stad gelegen zijn zodat ze vlot bereikbaar zijn. Deze shops zijn voorzien van ruime, gratis parkings. We zijn elke dag geopend met uitzondering van de zondagnamiddag en de maandagvoormiddag. Dan nemen we even rust. Deleye is mee met de tijd. We hebben sedert een ruime tijd nu ook een bloeiende en actuele webshop. Op onze webshop kan je shoppen waar je ook wilt en wanneer je ook wilt. We rekenen geen verzendkosten aan vanaf een online aankoopbedrag boven de 99 euro en je kan steeds gratis retouren binnen de 30 dagen na aankoop. Als dit geen service is. Ontdek nu snel de prachtige damesmode van Les Jumelles bij Deleye en op www.deleye.be.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!