Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Lanius

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lanius damescollectie

Lanius is Duits, opgericht in 1999 door Claudia Lanius. Lanius creëert twee schitterende, duurzame collecties per jaar, die zowel fashionable zijn als eerlijk en duurzaam geproduceerd. Het bewijs dat het ook anders kan in de mode-industrie! Lanius heeft een duidelijke visie om ecologische materialen en eerlijke werkomstandigheden samen te brengen om prachtige vrouwelijke kleding te ontwerpen. Lanius staat voor LOVE FASHION, THINK ORGANIC en BE RESPONSIBLE en dit zie je duidelijk in hun kleding. Faire werkomstandigheden zijn een must. Dit wordt verzekerd door het GOTS-label. Daarnaast staat Lanius voor tijdloze damesmode en vrouwelijke silhouetten zonder tierlantijntjes. Lanius damesmode is vrouwelijk en elegant, met hier en daar een stoer of sportief kantje. Elk seizoen weet oprichter Claudia Lanius samen met haar team een uitgebreide en fashionable damescollectie te ontwerpen en te produceren zonder enige concessie te doen aan de duurzame materiaalkeuze en eerlijke productie. In de Lanius collectie vind je fijne stoffen terug als biologisch katoen, tencel, organic linnen, organic wol en hennep. Shop de Lanius collectie op Deleye.be en bij Deleye. De speciaalzaak als het over mode gaat.

Deleye is fan van Lanius! Match jouw Lanius outfit met een paar trendy damesschoenen!

Deleye, een naam om te dragen 

Duurzame mode betekent dat de kleding is gemaakt met liefde voor de mens en de natuur. Steeds meer merken gaan verduurzamen om hun impact op het milieu te verkleinen. Er wordt steeds meer verwacht dat bedrijven zich inzetten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deleye heeft een ruim aanbod duurzame merken. Ook Deleye werkt mee aan een betere wereld. Deleye is een gevestigde waarde in West-Vlaanderen. We hebben drie fysieke shops te Roeselare, Brugge en Kuurne. Deze winkels liggen net buiten de stadskern zodat ze heel vlot bereikbaar zijn. Parkeren is geen probleem, we hebben ruime parkings voor en rond de winkels. Aan service en klantvriendelijkheid wordt bij de opleiding van het personeel veel aandacht besteed. Wat je ook koopt bij Deleye, je kunt steeds rekenen op een persoonlijke service. Onze ervaren medewerkers staan steeds klaar om het gepaste advies te geven. Bij Deleye vind je alles wat met mode te maken heeft. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor ieder gezinslid. Zoek je een outfit voor op kantoor, voor een leuke party, voor bijzonder feest of voor dagdagelijkse bezigheden? Bij Deleye ben je ongetwijfeld aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben we ook een uitgebreide webshop. Nieuwe artikelen worden zo snel als mogelijk online geplaatst.