Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

K-Zell

Geen producten gevonden voor deze selectie.

K-Zell damesjassen

K-Zell is een Frans label gespecialiseerd in jassen. Het zijn stuk voor stuk mooie jassen aan voortreffelijke prijzen. De jassen van K-Zell zijn prachtig van snit. K-Zell staat voor goede pasvorm en leuk van design. De collectie van K-Zell is ruim en divers. K-Zell jassen kan je krijgen in veel modellen, stijlen, stoffen en kleuren. Niet enkel zijn ze te verkrijgen in trendkleuren, je hebt ze ook in basickleuren zodat ze tijdloos zijn. De ontwerpers van K-Zell hechten heel veel belang aan de kwaliteit van zowel de stoffen als de afwerking als aan het uiterlijk. De jassen bieden in de winter een goede bescherming tegen de koude. Voor elk seizoen heeft K-Zell jassen die perfect per seizoen of over de seizoenen draagbaar zijn. Shop nu snel een prachtige jas van K-Zell bij Deleye. Bij K-Zell weet je wat je krijgt.

K-Zell, omdat je weet wat je krijgt. Deleye heeft ook een ruim aanbod accessoires zoals sjaals die perfect bij jouw K-Zell jas past.

Deleye, een naam om te dragen

Heel veel dames kunnen niet kiezen als het aankomt op de keuze voor een jas. Begrijpelijk! Er zijn zoveel soorten jassen om te kunnen dragen. Het maakt het des te leuker om wat diverse jassen in je garderobe te hebben zodat je kunt afwisselen. De soort jas dat je draagt hangt af van de gelegenheid, de stijl die je prefereert en ook het weer. De belangrijkste allroud jas is de parka. Je kunt hem op elk moment aantrekken en is tijdloos, zeker als je een parka in een van de klassieke kleuren kiest. Een mantel is dan ook de jas waarmee je steeds netjes voor de dag komt. Een mantel kan gedragen worden bij een stadswandeling, boswandeling, bij zakelijke gelegenheid of op een jurkje bij een leuk feestje. Daarnaast heb je ook jeansjasjes, teddyjassen, regenjassen… Shop de mooiste damesjassen bij Deleye. We hebben voor elke gelegenheid of stijl wel een jas die past. Vele modellen en kleuren. Zowel in trendkleuren als in klassieke kleuren. Deleye is een familiebedrijf waar de klant centraal staat. Ons doel is de klant gelukkig maken. Ervaren medewerkers staan je graag heel vrijblijvend bij om te helpen bij jouw keuze. We hebben drie fysieke winkels en een bloeiende webshop. Online aankopen bij Deleye kan snel, gemakkelijk en heel veilig. Heb je een vraag of een opmerking? Aarzel dan vooral niet om de klantendienst te contacteren. Je kunt ons bereiken via mail, telefonisch, via contactformulier of via livechat. We heten je van harte welkom bij Deleye!