Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Inyati

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Inyati collectie online

Inyati handtassen hebben een stijlvolle uitstraling. Het is van Duitse oorsprong en typisch aan de handtassen is dat ze gemaakt zijn van vegan leder. Wat is vegan leder? Dat is leder waar er geen dieren aan te pas komen. De ontwerpers halen hun inspiratie uit hun eigen leven, hun reizen en de liefde voor de mode. Bij Inyati zijn kwaliteit en eerlijkheid hun kernwaarden. 

We hebben een heel ruim aanbod tassen van veel gekende merken.

Vegan handtassen!

Deleye is de fashionstore bij uitstek. Wij bieden je een groot aanbod kwaliteitsvolle kleding, schoenen en accessoires tegen de beste prijs aan. Online bestellen bij Deleye is helemaal niet moeilijk en veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat uw betalingen veilig gebeuren en dat je privacy bewaard wordt. Als je toch niet zo tevreden bent met uw aankoop, kan je de artikelen gratis terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst. Shop Inyati handtassen bij Deleye!

"