Hugo

92 artikelen

per pagina

92 artikelen

per pagina

Hugo by Hugo Boss

Hugo by Hugo Boss. Hugo is een sublijn van het wereldbekende, kwalitatieve Duitse merk Hugo Boss dat in 1924 het levenslicht zag. In 1993 werd Hugo Boss opgedeeld in Hugo en Boss. Beide merken delen hetzelfde niveau van kwaliteit, designinnovatie en duurzaamheid maar het grootste verschil zit in de stijl. Hugo staat voor strakke en relaxte kleding voor een dagelijkse garderobe maar die ook op bepaalde gelegenheden perfect gedragen kunnen worden. Het is een meer eigentijdse modelijn die een modernere, stedelijke esthetiek biedt. Het omvat streetwear, casualwear en sportievere kleding maar ook accessoires en schoenen. Hugo is voor iedereen die jong is en die zich nog jong voelt. De collectie van Hugo is bij Deleye heel gevarieerd en uitgebreid. Van trendy blazers, modieuze hemden, eigentijdse mantels, geklede en sportieve broeken tot accessoires zoals dassen. Als man kan je je van kop tot teen kleden bij Deleye in een outfit van Hugo. Wie op zoek is naar vooruitstrevende, casual mode vindt ongetwijfeld zijn gading bij Hugo. Welke outfit je ook kiest, met Hugo kom je steeds zelfverzekerd en stralend voor de dag.

Comfort, klasse en uitstraling. That’s Boss!

Combineer je Hugo outfit met een modieus paar schoenen.

Deleye is een familiezaak die decennia geleden opgericht werd. Nu enkele generaties verder is het nog steeds een groot succes. Deleye is het shopadres van West-Vlaanderen. Zowel dames, heren als kinderen kunnen zich bij ons van kop tot teen kleden. We hebben meer dan 300 topmerken onder één dak. Niet alleen kleding maar ook bijpassende schoenen en accessoires bieden we je aan. We hebben zowel Belgische als internationale merken. Nieuwe merken bieden we graag een kans hun ontwerpen bij ons te koop aan te bieden. Na Roeselare hebben we vele jaren geleden ook een shop in Brugge en Kuurne geopend. Deleye blijft niet graag stilstaan. Daarom hebben we nu ook een bloeiende en heel uitgebreide webshop. Aan service en klantvriendelijkheid wordt bij de opleiding van het verkooppersoneel veel aandacht besteed. Wat je ook koopt, bij Deleye kun je rekenen op een persoonlijke service. Onze professionele en ervaren medewerkers staan steeds klaar om je, heel vrijblijvend, het gepaste advies te geven. We houden heel erg de vinger aan de pols op gebied van fashion. Merken komen en merken gaan. We blijven bij de pinken zodat we jullie steeds op het juiste ogenblik het correcte aanbod hebben. Shop nu snel je favoriete item van Hugo voor heren bij Deleye.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!