Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

House of Orime

Geen producten gevonden voor deze selectie.

House of Orime vlinderdassen

De vlinderdas van House of Orime faalt nooit om een glimlach op ons gezicht te toveren. In 2016 bracht House of Orime de kleurrijke Yumi vlinderdas uit. Deze strikjes waren vanaf het begin heel succesvol. House of Orime is een Nederlands merk. De House of Orime vlinderdassen zijn vervaardigd van duurzame materialen en lokaal geproduceerd in samenwerking met sociale werkplaatsen. Het is een klassieker met een moderne twist. Door gebruik te maken van stevige en sterke stoffen uit de meubelindustrie behouden ze steeds hun karakteristieke vorm en zijn zo ook nog eens super duurzaam. Uniek is de Yumi bow tie collectie. Kies, combineer en creëer je eigen vlinderstrik in jouw persoonlijke stijl. Met dit unieke vlinderstrikkenconcept is het zeer eenvoudig om van kleur te wisselen. Maak diverse kleurencombinaties en mix en match de Yumi vlinderstrik met jouw stijl van de dag. Maak een geweldige entree met een vlinderdas van House of Orime!

House of Orime accessoires, luxury for men and boys! Laat je verrassen door ons ruim aanbod accessoires voor heren en jongens!

Deleye, een naam om te dragen 

Met het dragen van een vlinderdas kun je op elke gelegenheid het verschil maken. Het dragen van een vlinderdas staat steeds garant voor een stijlvolle uitstraling. De naam vlinderstrik en vlinderdas worden door elkaar gebruikt. Terwijl de vlinderdas vroeger enkel werd gedragen op feestelijke gelegenheden is het nu hip en wordt het nu ook casual gedragen. Vlinderstrikken zijn er in verschillende grootte, kleuren en materialen. Zo zijn er exemplaren van zijde en in satijn-polyester. Vlinderstrikken in effen kleuren zijn het gemakkelijkst te combineren. Met een vrolijk gekleurde strik maak je zeker indruk. Extra feestelijk zijn de gouden strikjes. Liefhebbers van een vlinderdas, je kan en mag ze steeds dragen. Bij de aankoop van een vlinderdas dien je steeds te letten op het boord van je overhemd. Je kunt een vlinderdas namelijk niet op elk type boord dragen. Zo zijn bijvoorbeeld overhemden met een “button-down” kraag of een wat wijdere kraag niet geschikt. Draag de vlinderdas bij voorkeur bij een overhemd met een smalle kraag waardoor het boord mooi aansluit. Deleye heeft zowel voor heren als voor jongens een ruim aanbod vlinderdassen. Veel merken, kleuren, prints… Voor jongens worden ze meestal gedragen op hun communie of lentefeest. Shop de mooiste vlinderdassen bij Deleye! Ze zijn zowel online op Deleye.be als in onze fysieke winkels te Roeselare, Kuurne en Brugge aan te kopen. Online shoppen bij Deleye staat voor snel, eenvoudig en vooral heel veilig shoppen.