Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

HEARTMADE

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Heartmade collectie online

Heartmade is nieuw bij Deleye. Het is een Deens label dat in 1998 het levenslicht zag. Men begon eerst met het ontwerpen van een privé collectie voor een kleine groep mensen. Later, in 2000, begon het eigenlijke succesverhaal voor het grote publiek. Heartmade is een luxe kledingmerk voor dames die houden van trendy, karaktervolle kleding. 

Vervolledig je garderobe met een paar schoenen die perfect past bij je outfit!

Bijzondere damescollectie!

Deleye heeft nu ook Heartmade. Bij Deleye kleding en accessoires online kopen doe je in onze webshop die 24 uur op 24, 7 dagen per week open is. Alles gebeurt snel en 100% veilig. Wij aanvaarden de gebruikelijke kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Na betaling sturen wij alles zo snel mogelijk op. Heb je nog vragen? Elke dag staat het Deleye-team met de glimlach klaar om je te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven. Dit kan in onze vestigingen te Roeselare, Brugge of Kuurne of op webshop@deleye.be.

Alvast veel shopplezier.

"