Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Go Franck

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GoFranck jassen 

GoFranck is een Amsterdams merk gespecialiseerd in waterdichte bovenkleding. Deleye volgt de dameslijn. Met een GoFranck coat kun je alle weersomstandigheden aan en zie je er nog steeds fashionable uit. GoFranck gaat ervan uit dat het weer de buitenlevensmomenten absoluut niet mag verpesten. Elke jas is zorgvuldig ontworpen met een bepaald doel voor ogen. De damesjassen van GoFranck zijn waterdicht en winddicht, zodat je warm en droog aankomt op jouw bestemming. Tegerlijkertijd hebben de GoFranck een comfortabel ademend vermogen en zijn ze uitgerust met handige specificties die het dragen van de jas des te leuker maken. GoFranck zet ook vol in op duurzame jassen en milieuvriendelijke materialen. Zo wil het merk bijdragen aan een beter en gezonder milieu. De jassen zijn vervaardigd van duurzame en eco-vriendelijke materialen die vele jaren meegaan. Ook op het vlak van transport en verpakkingen zijn duurzame stappen gezet. Zo wordt de GoFranck collectie per trein en boot vervoerd in plaats van per vliegtuig en zijn de jassen verpakt in bio-afbreekbaar materiaal met volledig gerecycleerde tags. Go for GoFranck!

GoFranck outerproof jassen bij Deleye! Ontdek ons ruim aanbod damesjassen!

Deleye, een naam om te dragen 

Musthaves voor een goede bui vind je bij Deleye. We hebben diverse regenjassen van verschillende merken in collectie. In ons landje is een regenjas een must in je garderobe. Je hebt de klassiekers maar ook trendy modellen. Regenjassen zijn nuttig bij verschillende gelegenheden. Bij een wandeling in het bos of aan het strand, bij het fietsen maar ook als je gaat shoppen komt een regenjas soms goed van pas. Een goede regenjas houdt je droog in alle omstandigheden, van een licht buitje tot een heuse wolkbreuk. Toch is de ene waterdichte jas de andere niet. Een regenjas moet in de eerste plaats dus waterdicht zijn maar ook winddicht. Ze beschermen je tegen regen en ze zorgen ervoor dat je niet afkoelt door de wind. Bovendien voeren ze transpiratie af in de vorm van damp. Als het niet regent doe je ze echter beter niet aan om te sporten omdat transpiratie nog steeds beter natuurlijk wordt afgevoerd. Deleye selecteert op de eerste plaats op kwaliteit. Daarnaast kijken we ook naar het design. Ga je voor een klassiek kleur of neem je liever een kleurtje? Zo vrolijk je een regendag wat op! Bij Deleye kan je zowel regenjassen aankopen in de fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne of online in onze bloeiende webshop. Het aanbod is praktisch hetzelfde. Zo snel als mogelijk worden nieuwe artikelen op de webshop geplaatst. Via handige zoekfilters vind je heel snel waar je naar op zoek bent. We verwelkomen je dan heel graag en heel vrijblijvend in onze shops en op onze webshop. Ontdek nu snel de nieuwste collectie van GoFranck bij Deleye! We zijn er fan van.