Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Gloria! Gloria!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gloria! Gloria! Knitwear

Gloria! Gloria! Is Belgisch. Dit topmerk; gespecialiseerd in knitwear, legt de focus op unieke texturen en opfleurende kleuren. De knitwear van Gloria! Gloria! Onderscheidt zich van andere merken door de authenticiteit, de vernieuwende steken en hun eigen kleurenpalet. De ontwerpers verdiepen zich heel erg in de textuur. Alles wordt uitvoerig getest in hun atelier en ze bedenken voortdurend nieuwe steken. Daarvoor vertrekken ze steeds van het materiaal dat ze zelf samenstellen. Typisch voor Gloria! Gloria! Is dat ze ook hun kleuren zelf mixen. Zo hebben ze hun eigen oranje. Pas als de textuur, de kleur en de steken goed zitten bedenken ze er een vorm voor. Ze volgen dus een omgekeerd ontwerpproces. De vormstudie volgt op het materiaal. De collecties worden ontwikkeld in hun Antwerps atelier, de garens op maat door hun leverancier in Firenze. De items zelf worden vervaardigd in een nog vrij jong breigoedfabriek in Roemenië. Gloria! Gloria! Wil vooral onderscheidend blijven, een meerwaarde blijven bieden, iets brengen waar een vrouw oprecht blij van is.

Ontdek de prachtige Gloria! Gloria! Knitwear bij Deleye. Wij worden er blij van, jij ook? Gloria! Gloria! : kleurrijk en cozy knitwear. Combineer met een leuke jeans!

Deleye, een naam om te dragen 

Knitwear is lekker warm en comfy! Knit komt van de Engelse term breien. Knitwear is dan ook eigenlijk niets anders dan gebreide dameskleding. Knitwear bestaat niet alleen uit truien en gilets, het is veel uitgebreider geworden zoals gebreide jurken en rokken. Elke dame heeft toch wel een gebreide trui in haar garderobe. Oversized gebreide truien zijn trendy maar ook de rolkraagtruien en de klassieke v-hals truien zijn blijvers. Knitwear wordt over de seizoenen heen gedragen. Je hebt ze in de klassieke kleuren maar ook in trendkleuren. Knitwear is duurzaam, je kunt de items als je ze goed verzorgd verschillende jaren dragen. Onze knitwear is steeds van hoge kwaliteit en gemakkelijk te combineren. Onze damescollectie knitwear voor dames moet inspireren om zich modern, stijlvol, comfortabel en zelfverzekerd te voelen in hun outfits. Mix & match naar je eigen stijl. Combineer met een toffe jeans, op een midi of maxi rok of op een jurk met leuke sneakers voor een trendy look. Wil je een stijlvollere look? Combineer dan je knitwear met een klassiekere broek. Heel veel combinaties zijn mogelijk.

Shop de mooiste knitwear bij Deleye. We hebben knitwear voor dames, heren en kinderen. Onze damesafdeling is heel ruim en divers. Van tijdloze modeklassiekers tot expressieve trendstijlen. Deleye staat al decennialang voor lievelingsmode met dat tikkeltje extra. Steeds in perfecte pasvorm en hoge kwaliteit, flatterend, duurzaam en steeds op en top trend. Ontdek Gloria! Gloria! knitwear bij Deleye en op Deleye.be.