Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Fortezza

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Fortezza collectie online

Fortezza, het fashionlabel met Italiaanse roots onderscheidt zich door de elegante pasvorm, het gebruik van luxe materialen en de afwerking die van zeer hoge kwaliteit is. Fortezza brengt stoere maar tegelijkertijd fijne jassen. Het merk toont de perfecte balans tussen mode en comfort. Deleye heeft steeds diverse jassen van dit topmerk in collectie. 

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod accessoires  voor heren. 

De Fortezza jassen zijn modieus!

Deleye heeft drie fysieke winkels : te Roeselare, Brugge en Kuurne. We verkopen kwalitatieve dames-, heren-, en kinderkleding, schoenen en accessoires tegen de juiste prijs. Je kunt er steeds voor kiezen om in een van onze winkels langs te komen of om te winkelen in onze webshop. Wij garanderen een uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires online en in onze winkels. Bestellen op Deleye.be gaat heel gemakkelijk. Je kunt rustig rondkijken in onze webshop en als je een item heeft gezien dat je graag bij ons zou willen bestellen kan dit heel snel afgehandeld worden. Aarzel niet en bestel snel jouw favoriete Fortezza jas!

"