Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Evelien Vanhooydonck

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Evelien Vanhooydonck handtassen en portemonnees

Klasse. Dit is het minste wat we van de handtassen en portemonnees van Evelien Vanhooydonck kunnen zeggen. Ze houdt van ledergeur. Door haar bewondering voor schoenen en accessoires vanaf haar zeer jonge leeftijd werd het merk Evelien Vanhooydonck opgericht. Ze is een Kalmthoutse psychologe. Opgegroeid in België. Nadien volgende ze haar man in 2013 naar Singapore. Nadien bracht het leven haar naar Hai Phong, Vietnam. In Vietnam ontwerpt ze nu onder haar eigen naam verschillende soorten handtassen en portemonnees die ze in België, Duitsland, Vietnam en Thailand verkoopt. Evelien haar doel is om stijlvolle handtassen te maken voor zelfbewuste dames. Evelien Vanhooydonck tassen zijn van hoge kwaliteit die langer dan één seizoen meegaan, het is pure design met gedetailleerde afwerking. Esthetiek en tijdloosheid zijn haar stokpaardje. Ze is voorstander van duurzame mode, slow fashion. Het gebruikte leder is van topkwaliteit, afkomstig van Toscane, Italië. Alle tassen zijn gemaakt van gelooid leder. Om het leer te looien worden natuurlijke, duurzame en niet-giftige processen toegepast. Laat je verrassen door het prachtig design en de kwaliteit van de tassen en portemonnees van Evelien Vanhooydonck.

Naast tassen en portemonnees van Evelien Vanhooydonck hebben we nog veel andere accessoires voor dames

Deleye, een naam om te dragen 

Naast een fantastische collectie dameskleding en damesschoenen vind je bij Deleye ook een mooie collectie aan accessoires zoals tassen. Want zeg nu zelf, kan een vrouw zonder? Deleye heeft een heel ruim aanbod handtassen voor dames zoals die van Evelien Vanhooydonck. Voor iedere gelegenheid, voor elke outfit en elke stijl. We hebben keuze in overvloed op vlak van model, materialen en kleuren. Welke past perfect? Klein of fijn of liever lekker groot met voldoende voor al jouw stuff? Een ding is zeker, je kan nooit genoeg tassen hebben om volop te mixen en matchen. Sta je te popelen om je met je nieuwste tas te scoren? Neem dan snel een kijkje op de webshop van Deleye waar je de keuze krijgt uit heel veel tassen. Heerlijk relaxed shoppen in jouw luie zetel? Check! 24h op 24, 7 dagen op 7 kan je op www.deleye.be online shoppen. Gratis verzendkosten*, keuze uit diverse betaalmogelijkheden, veilig betalen, keuze uit bezorgplaatsen en gratis retour* mogelijk binnen de 14 dagen na aankoop. Deleye heeft ook een uitstekende klantendienst. Bereikbaarheid is één van onze troeven want we vinden het belangrijk om je zo goed en vlot als mogelijk te helpen. We zijn bereikbaar via mail, chat, contactformulier en telefonisch. Elke dag. We behandelen je vraag of opmerking zo snel mogelijk en behandelen elk item heel professioneel.