Erika Cavallini

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Erika Cavallini dameslabel

Erika Cavallini werd in 2009 opgericht door Erika Cavallini. Tijdens een reis naar Zuid-Frankrijk herontdekte de jonge ontwerpster die een passie voor mode heeft, het plezier van ontwerpen van kleding en begon ze eindelijk haar eigen lijn. Erika Cavallini staat voor semi-couture damesfashion die zowel elegant als sportief is. Haar concept is gebaseerd op het inspelen op de behoeften van dames en het creëren van looks die ervoor zorgen dat je er vooral heel goed uitziet en je goed voelt. Made in Italy is voor Erika Cavallini een fundamentele waarde. Die wordt weerspiegeld in de keuze van eersteklas materialen en de punctuele aandacht voor detail. Een belangrijke inspiratiebron voor de ontwerper, sinds de eerste collectie, is de vintage. Deze passie komt tot uiting in opmerkelijke bijzonderheden in de creaties die haar creativiteit bijzonder goed herkenbaar maken. Dit topmerk gebruikt exclusief maatwerk naaitechnieken wat ervoor zorgt dat elke creatie uniek is wat betreft details. Erika Cavallini designs hebben een gedurfde stijl. De ontwerpen zijn bijzonder, heel kwalitatief en kunnen op diverse gelegenheden gedragen worden. Ze hebben een vleugje bohemien romantiek en zijn tijdloos die erg draagbaar zijn en die ervoor zorgen dat je jezelf uniek en sensueel voelt. Erika Cavallini wordt verkocht in de mooiste modezaken over gans de wereld. Deleye is bijzonder trots dit topmerk aan jou te mogen voorstellen. Wij zijn er fan van!

Erika Cavallini, een vleugje bohemien romantiek en tijdloos van design. Combineer jouw Erika Cavallini outfit met een prachtige tas.

Deleye, een naam om te dragen

Shop Italiaanse mode bij Deleye. Italië is de grootste producent van luxegoederen en domineert de markt voor kleding. Milaan is dan ook het modemekka. Italianen zien het als een plicht aan het vaderland om er steeds even stijlvol uit te zien. Het mag dan ook geen wonder heten dat het ambacht van kleermaker, couturier of schoenontwerper sinds de bakermat van de Italiaanse modegeschiedenis glorie en roem heeft gekend. Deleye heeft een ruim aanbod gekende Italiaanse modemerken. Deleye heeft mode voor gans het gezin. Voor dames, heren en voor kinderen. We hebben drie shops te Roeselare, Brugge en Kuurne en een heel bloeiende webshop. Bij Deleye vind je alles wat betreft mode onder één dak. We hebben een heel ruim assortiment kleding, maar ook accessoires en schoenen voor elke gelegenheid. Deleye heeft meer dan 300 modemerken. Zowel van Belgische designers als internationale merken. Voor vragen over jouw bestelling, betaling, retournering, ruiling of heb je een andere vraag of een opmerking? Neem dan contact op met onze klantendienst.