Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

DL1961

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

DL1961 collectie online

Broeken en jeans van het jonge Amerikaanse merk DL1961 zijn bijzonder geliefd, zelfs bij celebs. De broeken en jeans hebben de perfecte snit waar uw billen ongelooflijk mooi in uitkomen. Dus het vinden van de ideale jeans en broek is nu een stuk eenvoudiger. Ook wat betreft materiaal en looks maakt het merk geen standaard jeans. Wie éénmaal een DL1961 heeft aangehad, wil nooit meer anders! 

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod damesschoenen van gekende merken.

De broeken van DL1961 zitten perfect! 

DL1961 Bestellen bij de webshop van Deleye is simpel en snel. Betalen is 100% veilig. Betaalgemak bij Deleye.be is betalen op jouw manier. Je kunt betalen met : iDEAL, Paypal, Bancontact, Visa en MasterCard. Na afhandeling verwerken we alles vlot en sturen het zo snel mogelijk op en dit met de grootste zorg. Is het artikel toch niet jouw ding? Geen probleem, je kunt jouw aankoop kosteloos retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst zowel uit België als uit Nederland. Heb je hulp nodig bij het bestellen? Heb je een vraag, een opmerking of een compliment? Daarvoor kan je ons telefonisch bereiken op het nummer +32(0)51/26 98 88 op alle werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Of je kunt ons contacteren via webshop@deleye.be.

"