Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dame Blanche

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dame Blanche dameskledij en accessoires

Dame Blanche is een Belgisch modelabel. Maak jezelf los van de menigte met de toegankelijke maar stijlvolle fashion van Dame Blanche. Dame Blanche is een fris en modieus damesmerk, met oog voor draagbaarheid en gevoel voor stijl. Geworteld in Antwerpen en is ontstaan uit de verbeelding van drie ervaren modeprofessionals. Je vindt bij Dame Blanche heel wat on-trend items en eyecatchers die ook perfect casual kunnen gestyled worden. Zo ga je voor net dat tikkeltje meer. Een ander pluspunt is dat de Dame Blanche collectie erg betaalbaar is. Door samen te werken met Belgische ateliers kiest Dame Blanche voor een lokaal en duurzaam productieproces. Deleye is vooral fan van de sublieme mix tussen het vrouwelijk design en het stoere of onverwachte detail. Het zijn stuk voor stuk heel verfrissende designs die je hele garderobe een boost geven. Ze hebben een soort no-nonsens attitude, maar je kan het toch perfect aan voor een feest.

Dame Blanche, iets bijzonders en apart maar toch heel vrouwelijk! Match jouw outfit met een leuke accessoire!

Deleye, een naam om te dragen 

Met de keuze voor Belgische merken maak je de dromen waar van creatieven van hier en gun je jezelf de leukste aanwinst voor je kleerkast. Ons land telt een pak talent, dus wat je stijl of budget ook is, met Belgische mode zit je steeds goed. Deleye heeft meer dan 300 merken in collectie. Daarvan zijn er tal van Belgische merken tussen van topdesigners. Belgische mode aankopen kan bij Deleye in onze winkels die heel vlot te bereiken zijn en op onze webshop. Ons aanbod damesmode is zeer ruim en gevarieerd. Naast een gigantisch aanbod aan dameskleding bieden we je ook schoenen en accessoires aan. Daarin ook talent van Belgische mode. Heb je niet de tijd om even langs te komen of vind je online shoppen heel leuk? Zoek dan op onze site www.deleye.be naar jouw favoriete outfit. Om ervoor te zorgen dat je graag bij ons aankopen doet, bieden we je een unieke service aan. Je kunt je favoriete items niet alleen op je gemak thuis passen, bij Deleye betaal je geen verzendkosten vanaf 90 euro online aankopen, bestellen en betalen gebeurt heel veilig en indien jouw gekochte artikelen je niet bevallen omwille van een of andere reden kun je ze steeds gratis retouren binnen de 30 dagen na aankoop. Heb je een vraag of een opmerking? Aarzel dan niet om onze professionele klantendienst te contacteren. Dit kan via chat, mail, via het contactformulier of telefonisch. We wensen je veel shoppingfun!