D'Exterior

24 artikelen

Pagina
per pagina

24 artikelen

Pagina
per pagina

D’Exterior 

D’Exterior is een Italiaans premium dameslabel gevestigd in Brescia. Al sinds de oprichting ontwerpt D’exterior prachtige damescollecties met een vrouwelijk silhouet in gedachten. Met luxueuze stoffen, smaakvolle designs en bijzondere pasvormen weet D’exterior elk seizoen opnieuw betoverende fashion items te creëren. Elegante prints, sprekende kleuren en prachtige texturen zijn hun herkenpunten. Het Italiaans vakmanschap is hun sleutel tot succes. D’exterior slaagt erin de vrouw te veroveren door kleding van zeer hoge kwaliteit te vervaardigen, ontworpen door na te denken over de verlangens, de stijl van dames die het dragen. Alles vervaardigd in Italië door hooggekwalificeerde arbeidskrachten. De collecties zijn steeds top. D’exterior brengt elk seizoen een totaalcollectie op de markt die meestal beschikbaar is in stijlvolle, neutrale kleuren. Afhankelijk van seizoen heeft Deleye D’exterior gilets, truien, broeken, blouses… Steeds stijlvol, luxueus en kwalitatief. In een outfit van D’exterior voel je je als vrouw steeds op je mooist. Combineer met een prachtig paar schoenen, een bijzonder juweel en een magnifieke tas en je schittert ongetwijfeld. Shop nu snel de actuele collectie van D’exterior bij Deleye en op Deleye.be en laat je verrassen.

D’exterior, specialist in high-fashion damesmode.

Combineer met een stijlvolle broek.

Dames premium merken shop je eenvoudig bij Deleye en op Deleye.be. Onze premium collectie bestaat onder meer uit exclusieve dameskleding, schoenen en accessoires. Voor elke liefhebber van luxe hebben we een ruim aanbod topmerken. Deleye is een succesvol modehuis en heeft al decennia lang ervaring op gebied van kwaliteitsvolle, stijlvolle kleding voor dames en heren. Daarnaast hebben we ook een ruime collectie kinderkleding. Bij Deleye kan je je volledig in het nieuw zetten. Dit betekent ook met bijpassende schoenen, accessoires en een tas. We hebben veel bekende en opkomende merken. Zowel Belgische als internationale merken. We volgen de nieuwste trends op de voet en onze ervaren en professionele aankopers selecteren zorgvuldig welke collecties we graag aanbieden in onze shops. Deleye heeft kleding voor elke dag, voor casual feestjes, formele bijeenkomsten en voor speciale gelegenheden. Shoppen kan bij ons wanneer en waar je ook bent online maar ook in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne. Gemakkelijk bereikbaar en een ruime gratis parking. We hebben ook een eigen retouchedienst. Dankzij onze jarenlange ervaring en gedegen productkennis passen wij jouw outfit met de grootste zorg aan en zetten we jouw aangekochte items helemaal op punt. Shop nu het premium merk D’exterior bij Deleye of op Deleye.be en schitter waar je ook bent.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.