Colorful Standard

22 artikelen

Pagina
per pagina

22 artikelen

Pagina
per pagina

Colorful Standard herenkleding en accessoires

Colorful Standard is een Deens merk opgericht in 2017 door Tue Deleuran. Colorful Standard onderscheidt zich in het maken van basics zoals t-shirts, sweaters en hoodies zonder enige print of opdruk. De gekozen kleuren zijn steeds volgens de laatste modetrends. Het zijn dus perfecte basics voor elke garderobe. Colorful Standard houdt van kleuren en van eenvoud. Elk item is gemaakt uit 100% biologisch katoen. Dat wil zeggen dat het katoen geteeld is zonder genetisch gemodificeerde zaden. Bovendien zijn ze gemaakt door hardwerkende mensen die als mensen worden behandeld. Dit betekent eerlijke lonen, geen discriminatie en vrij gekozen werk. Colorful Standard werkt nauw samen met productiesites in Portugal. Jaarlijks gaat een deel van de omzet naar FC Masi Manimba, een organisatie die zich inzet voor kinderen zodat zij veilig kunnen spelen in hun eigen buurt en vrienden kunnen maken. Voor iedereen is er wel een passende kleur, ongeacht je stemming, interesse en energie. De inspiratie wordt vaak gehaald uit de natuur : de woestijn, zee, bossen en lucht. Colorful Standard is vlot te combineren. Zowel met een chino als een toffe jeans. Steeds cool! Colorful Standard : duurzame, tijdloze en megatrendy merk uit Denemarken. Combineer met een toffe jeans!

 

Deleye, een naam om te dragen

Deleye biedt je bijzondere collecties aan van veel gekende en opkomende merken. We hebben een ruim aanbod Scandinavische mode. Daarnaast ook heel veel Belgische mode en mode uit Italië, Frankrijk, Duitsland… Shop je eigen look. We hebben kleding voor dames, heren en kinderen in verschillende stijlen, in alle maten en in diverse prijscategorieën. Ook een heel ruim aanbod schoenen en accessoires die jouw outfit compleet maken. Deleye.be is een betrouwbare webshop. 24h op 24 kan je online shoppen, veilig bestellen en betalen. Je kan kiezen uit de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Alles gebeurt heel veilig. Je pakket kan thuis of op je werk geleverd worden, in een postpunt of postkantoor of je kan het afhalen in één van onze winkels. We leveren zo snel als mogelijk na afhandeling. Bovendien kan je gratis retouren binnen de 30 dagen na aankoop. Onze klantendienst kan je bereiken via verschillende kanalen. Shop je favoriete outfit op Deleye.be of kom langs in één van onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne. Er is een ruime en gratis parking vlakbij de deur.

Bij Deleye kan je ook kiezen voor personal shoppen. Maak een afspraak in één van onze winkels en geniet van stijladvies op maat. Bij Deleye alleen maar voordelen!