Co'Couture

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Co’Couture

Co’Couture is een upcoming Deens damesmodemerk opgericht in 2015. De collectie is een mix van Scandinavische eenvoud en Franse sensuele chic. Daardoor klinkt de naam ook Frans. De ontwerpers geloven in het feit dat dames nog steeds de Franse mode in hun hart dragen en zich bijgevolg nog steeds Parisiennes voelen. Co’Couture is een label voor vrouwen die super graag genieten van modetrends maar ook hun eigen unieke stempel willen drukken op hun outfit. Met een outfit van Co’Couture ben je steeds de ster van de avond. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers waar je je goed in voelt en waar je mee schittert. De ontwerpers van Co’Couture houden van tijdloos design en maken gebruik van hoogwaardige materialen aan een heel aantrekkelijke prijs. De blouses, jurken, rokken… van Co’Couture zijn romantische, minimalistische items die perfect aansluiten bij de hedendaagse trends. Ben je op zoek naar een frisse en aansprekende outfit met Scandinavische look met een knipoog naar de Franse mode? Dan ben je bij Co’Couture aan het juiste adres. De nieuwste collectie is binnen en we zijn ervan overtuigd dat je er verliefd op zult worden.

Co’Couture, vrouwelijke eye-catching fashion.

Combineer met een paar bijpassende damesschoenen.

Deleye is een begrip in de modewereld. Mode zit in de genen van de familie Deleye. We hebben een ruim assortiment kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren, tieners en kinderen. Door onze diversiteit aan merken kan je voor elke prijsklasse bij ons terecht. We streven ernaar om steeds up to date te blijven met de laatste modetrends en nieuwe merken. Bij Deleye staat de klant op nummer één. Wij zijn pas tevreden als jullie met de glimlach buiten gaan. Klantgerichtheid en klanttevredenheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij geven heel graag en heel vrijblijvend persoonlijk advies op maat maar laten jullie ook graag zelf onze collecties bewonderen. Bij Deleye kan je zowel fysiek shoppen in onze winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne en daarnaast hebben we ook een bloeiende webshop. Op onze webshop shop je waar en wanneer je maar wilt. Onze winkels zijn elke dag geopend. Met uitzondering van zondagnamiddag en maandagvoormiddag. Dan nemen wij en onze professionele medewerkers even rust. Op onze webshop kan je 24 op 24, 7 dagen op 7 shoppen. Heel gemakkelijk, snel en veilig. Shop nu snel de actuele collectie van Co’Couture bij Deleye op www.deleye.be.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!