Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Oraije by Cindy-H

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oraije by Cindy-H jeanslabel

Oraije is een Frans label, opgericht in 2011. Voordien heette het merk Cindy-H. Oraije biedt een ruime collectie tijdloze en niet te missen jeansstijlen. De jeans van Oraije passen zich aan alle lichaamstypes. Ze benadrukken de natuurlijke rondingen van dames. De jeansbroeken van Oraije bieden een top comfort en worden vervaardigd voor kleinere maar ook voor grotere maten. Oraije jeans staat voor comfort, elegantie en vooral on-trend. Oraije is gevestigd in Parijs en is enorm populair in Frankrijk zelf maar ook internationaal. Een perfecte jeans ontwerpen is hun doel. Het is deze zoektocht die het ganse ontwerpteam elke dag in hun atelier nastreeft. De ontwerpers willen dat de Oraije dames volledig tevreden zijn en daarvoor verleggen ze constant hun grenzen en die van hun creaties. Details spelen bij Oraije een grote rol. Dat kan een speciaal knoopje zijn, een zak, een borduursel of een zoom. Die kleine toevoegingen maken ze bijzonder, comfortabeler, eleganter en aangepast aan de vrouw haar figuur. Ontdek Oraije, Cindy-H, jeans bij Deleye want Oraije is niet zomaar een merk.

Oraije, Frans jeansmerk Mitch & match met een leuke trui, t-shirt of blouse!

Deleye, een naam om te dragen 

Een kleerkast zonder jeansbroeken is zoals een outfit zonder schoenen. Deleye heeft daarom elk seizoen een heel ruim aanbod damesjeans. Damesjeans komen in verschillende stijlen en maten. Denim broeken kan je gemakkelijk overal mee combineren. Het juiste model jeans benadrukt het figuur, verbergt probleemzones en zorgt ervoor dat je er supersexy uitziet. Als we eenmaal de perfecte jeans hebben gevonden, dragen we ze meestal jarenlang. Het vinden van het ideale model is helaas niet zo eenvoudig. Het begint al met al die verschillende namen voor de verschillende fits of cuts. De regular fit is het model jeans dat iedereen past. Als je niet van heel strak en ook niet van heel wijd houdt, is een regular fit jeans precies goed. Deze klassieker benadrukt weliswaar je figuur maar is nog steeds losjes gesneden. Typisch aan deze fit is de rechte snit, die ook straight leg genoemd wordt. In combinatie met een witte blouses bvb en sneakers is deze perfect voor een zakelijke casual look. Met high heels, strakke top en een statement ketting kun je deze ook naar een feestje dragen. Daarnaast heb je ook : de bootcut, de boyfriend jeans, de high waist jeans, de skinny jeans, de straight leg jeans, de tapered jeans en de MOM jeans.

Shop nu de mooiste Oraije denim voor dames bij Deleye!