Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

By Malina

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

By Malina damescollectie

By Malina werd in 2010 opgericht door een Zweedse modeontwerper Malin Andrén. Malin heeft studies in de fashion gevolgd zowel in Stockholm als in New York. Gedurende vier jaar werkte Malin in Hong Kong bij verschillende Scandinavische merken waar zij veel opstak over stoffen, materialen en de productielijnen. Dit resulteerde in het opstarten van een eigen kledinglijn, By Malina. Het doel van By Malina was om mode te introduceren waarvan ze dacht dat die ontbrak in haar thuisland Zweden. In het begin stond By Malina vooral bekend om haar schitterende zijden jurken in levendige kleuren en met exotische patronen die ze zelf ontwierp. Hedendaags gebruikt ze onder meer ook materialen als Frans kant, katoen, linnen, zijdechiffon en leer. Ze ontwerpt elk seizoen een totaalcollectie voor bijzondere gelegenheden of gewoon kan gedragen worden voor alledaagse gelegenheden. Bij By Malina is elk stuk uniek en val je op de meest verbazingwekkende manier op. Shop de mooiste items van By Malina op Deleye.be of in één van onze fysieke winkels.

By Malina, for fashion lovers! Match jouw By Malina outfit met een prachtige tas en een leuk paar schoenen!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye is een begrip in West-Vlaanderen en onze site wordt ook ver daarbuiten vaak bezocht door modebewust cliënteel. De kwaliteit en de professionaliteit van het team van Deleye staan garant voor tevreden bezoekers zowel online als in onze winkels. Waar we eerst waren gestart als dames kledingzaak, kozen we er ook voor om schoenen en accessoires voor dames aan te bieden. Maar ook heren, meisjes en jongens kunnen voor een totaal outfit bij ons terecht. Zowel de winkel als onze online shop zijn even belangrijk. Eén team zijn we, waar we on- en offline dezelfde uitstraling, merken en service aanbieden. Elk seizoen zijn we op zoek naar de ultieme combinatie van de mooiste merken en collecties. Ons team helpt je graag naar de zoektocht van jouw allermooiste garderobe zodat je elke dag blij wordt van wat je aanhebt en al onze items met heel veel plezier draagt. Wij worden gewoon het meest blij van blije en tevreden klanten, van plezier in het leven en als wij daar een bijdragen aan kunnen leveren is ons doel geslaagd. Bij ons vind je veel bijzondere merken naast heel mooie en duurzame basisstuks die je op verschillende manieren kunt combineren. Shop je favoriete outfit bij Deleye of op Deleye.be. Online shoppen kan bij ons snel, gemakkelijk en heel veilig. Veel shopping fun!