By Malina

Geen producten gevonden voor deze selectie.

By Malina

Het verhaal van het Zweedse label By Malina begon in 2010. By Malina werd opgericht door modeontwerpster Malin Andrén. Haar studies mode volgde ze in New York. Daarna was ze tewerkgesteld in Hong Kong bij diverse Scandinavische merken waar zij veel opstak over stoffen, materialen en productielijnen. Toen ze haar merk oprichtte stond My Malina vooral bekend om haar schitterende zijden jurken in levendige kleuren en met exotische patronen die ze zelf ontwierp. Het doel van By Malina was om mode te introduceren waarvan ze dacht dat die ontbrak in haar thuisland Zweden. Het is de visie dat dat dames zich bijzonder en uniek voelen in een outfit van My Malina, zowel op feestjes als elke dag. Elk item wordt met heel veel liefde voor mode en de vrouw vervaardigd. De By Malina collectie is ruim en gevarieerd zoals prachtige jurken, rokken, broeken, blouses en tops. By Malina gebruikt graag luxe materialen zoals Franse kant, zijdechiffon en leder. Steeds kwaliteitsvol en oog voor detail.

By Malina, for fashion lovers!

Match jouw By Malina outfit met een leuke accessoire.

Deleye is een familiebedrijf dat reeds decennia lang naam en faam draagt in West-Vlaanderen. Hedendaags zijn we door onze bloeiende webshop ook buiten de provincie en zelfs in het buitenland gekend. We hebben drie fysieke shops. Te Roeselare, Brugge en Kuurne verwelkomen we je graag en helpen we heel vrijblijvend in jouw zoektocht naar je nieuwste en favoriete outfit. Daarnaast hebben we ook een actuele webshop.  Meer dan 300 gekende en opkomende Belgische en internationale modemerken voor gans het gezin bieden we je aan. We streven er niet alleen naar om klanten tevreden te stellen, we willen jullie ook gelukkig maken. Vanzelfsprekend met je uiteindelijke aankoop, maar minstens zo zeer in het  hele traject tot die aankoop. Dit doen we via eerlijk en vakkundig advies, heel vrijblijvend uiteraard, tot gemakkelijke en veilige betaling en, indien nodig, via retour weer terug. We willen gelukkige klanten. Onze winkels zijn vlot bereikbaar, net buiten de stadscentra, en we hebben een gratis, ruime parking. We zijn elke dag geopend, ook op zondagmorgen. De zondagmorgen is trouwens voor veel heren een ideaal shopmoment. Op zondagnamiddag en maandagmorgen nemen we even rust. Heb je geen tijd om even langs te komen of shop je gewoon graag online? Onze webshop is elke dag open, 7 op 7, 24h op 24. We hebben unieke collecties voor unieke klanten!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!