Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Brunate

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Brunate damesschoenen

Bij Deleye geloven we heel sterk in het Italiaanse schoenmerk Brunate. Deze damesschoenen zijn handgemaakt en worden al geproduceerd sinds 1926. Het merk Brunate kreeg door het produceren van kinderschoenen voet aan wal in de schoenenindustrie. Na een tijdje besloten ze omwille van enkele factoren het roer om te gooien en begonnen ze met de productie van damesschoenen. De ontwerpers gebruikten hun kennis van design en methoden om zeer comfortabele schoenen van hoge kwaliteit te creëren. Binnen geen tijd was Brunate een heel bekend en gewaardeerd merk geworden. Door het gebruik van nieuwe technische methodes en traditioneel vakwerk zijn Brunate damesschoenen nog steeds meesterwerken. De damesschoenen van Brunate hebben een prima pasvorm. Ze gebruiken dus uitstekende ledersoorten en ze zijn prachtig. Het zijn echte klassiekers en kunnen op verschillende gelegenheden gedragen worden. Shop Brunate damesschoenen bij Deleye!

Brunate, klassevolle Italiaanse damesschoenen! Kousen of panty’s nodig? Shop ze online op Deleye.be.

Deleye, een naam om te dragen 

Damesschoenen shoppen doe je bij Deleye. Zowel online als in onze fysieke winkels hebben we een ruim aanbod damesschoenen. Afhankelijk van seizoen hebben we sneakers, sandalen, muiltjes, instappers, klassieke schoenen, pumps, laarzen… Deleye zweert bij een persoonlijke service door ervaren en gedreven adviseurs die weten waarover ze spreken. Uiterst zorgvuldig en met veel passie stellen we elk seizoen een topcollectie samen. Naast de stevige basis met de vaste kwaliteitsmerken bevat het aanbod schoenen steeds enkele nieuwe verrassingen. Elk paar schoenen is op zijn tijd aan onderhoud toe. Met het juiste onderhoud kun je jouw dof geworden schoenen weer laten stralen, maar ook zorgen dat ze langer meegaan. Vlekken verwijderen uit suède, krassen op leer verbergen, waterringen op laarzen, al deze vormen van onderhoud vereisen een andere aanpak. Het is daarom belangrijk om te weten welke producten je op welke soort schoenen en materiaal moet gebruiken. De juiste schoenmaat kiezen is van groot belang. Niet te groot, niet te klein. Allebei  heel slecht voor de voeten. Bij het passen van schoenen en het bepalen van de pasvorm van een schoen, moet je je gevoel volgen. Je balwijdte en lengtemaat kunnen je een richting op sturen en een indicatie geven van welke pasvorm bij je voet past, maar ze bieden geen garantie. Je gevoel wel. Die vertelt je immers of dat nieuwe paar al dan niet fijn om je voet zit. De pasvorm van een schoen bepalen is een gevoelskwestie. We kunnen je wel vertellen waar je moet op letten, maar uiteindelijk is het alleen jij die weet of de schoenen goed zitten. Zitten ze lekker en vind je ze mooi? Dan heb je de juiste paar schoenen gevonden. Bestel nu snel, veilig en heel eenvoudig jouw favoriete damesschoenen.