Bon Parfumeur

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Bon Parfumeur

Bon Parfumeur is een recent Frans parfumhuis opgericht in 2017 door Ludovic Bonneton. Hij was en is en nog steeds een liefhebber en verzamelaar van geuren. Parfums zijn volgens Bon Parfumeur als kledingstukken. Je kiest ze uit, je wisselt ze af naargelang je stemming of verlangens. Bon Parfumeur is een traditionele parfum met uitzonderlijke ingrediënten. Een artistieke en chaotische parfum waar iedereen vrij is om te mixen. Bon Parfumeur houdt van duurzaamheid. Van het sap tot de verpakking, Bon Parfumeur is 100% vervaardigd in Frankrijk met een focus op kwaliteit, korte en duurzame productieprocessen. Ze nemen de voorkeur aan lokale producten, ongeacht de prijs. Bon Parfumeur werkt samen met Franse parfumeurs die carte blanche hebben als het aankomt op het creëren van geuren. Bon Parfumeur is een unisex parfum. Alle parfums kunnen gecombineerd en gemengd worden voor nieuwe unieke geuren. Bij Bon Parfumeur vind je alles, van zoete en bloemige tonen tot intense en kruidige geuren. Bon Parfumeur parfum wordt verpakt in glazen flessen afkomstig van een Normandisch bedrijf gespecialiseerd in het vormen van glas voor de luxe-industrie. Heb je een heerlijke geur van Bon Parfumeur gevonden? Wacht dan niet langer en shop je favoriete Bon Parfumeur geur bij Deleye!

Mixen van parfums doe je met Bon Parfumeur. Uniek!

Deleye heeft een ruim aanbod accessoires voor dames en heren.

Parfum, je houdt er van of je houdt er niet van. Veel mensen dragen parfum dagelijks, anderen enkel als ze uitgaan. Niet iedereen draagt parfum om dezelfde reden. Parfum wordt gedragen om aantrekkelijk te zijn voor anderen, om herinneringen op te halen of om emoties te ervaren. Er zijn enorm veel soorten parfums. Elke man of vrouw heeft wel een lievelingsparfum. Deleye heeft nu ook parfum van Bon Parfumeur in collectie. Bijzonder om te hebben en leuk om te geven. Deleye is een multibrand store voor gans het gezin. Zowel dames, heren als kinderen kunnen zich van kop tot teen kleden. Dit betekent zowel kleding, schoenen als accessoires. Onze online shop is elke dag beschikbaar. 24h op 24 kan je naar hartenlust onze collecties bewonderen en aankopen. Aankopen kan bij ons gemakkelijk, snel en bovendien heel veilig. We werken met de meest gebruikelijke betaalmethoden. Boven de 99 euro online aankopen betaal je geen verzendkosten. Wij zijn ook bezorgd om de natuur en daarom bieden we jou ook een duurzame verzending aan. Is er een artikel dat toch niet past of is het toch niet wat je hebt verwacht? Dan kan je het steeds gratis retouren binnen de 30 dagen na aankoop. Bon Parfumeur shop je bij Deleye!

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruime collectie topmerken. Zowel Belgische als internationale gekende, opkomende en gegeerde merken. Heel veel keuze, zowel in stijl, modellen, kleuren als in prijscategorieën. Bij Deleye kan gans het gezin een nieuwe outfit aanschaffen. We hebben kleding, schoenen en accessoires voor damesherenjongens en meisjes. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in feestkleding voor kinderen zoals voor lente- en communiefeesten. Koop je graag online? Dat kan bij ons snel, veilig en heel gemakkelijk 7 dagen op 7. Toch liever fysieke aankopen? We hebben drie winkels te RoeselareBrugge en Kuurne. Elke dag geopend, ook op zondagvoormiddag. De winkels zijn heel vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Er is bij elke shop een ruime parkeergelegenheid. Check de openingsuren op www.deleye.be. Heb je een vraag of een opmerking? Onze klantendienst kan je steeds bereiken via chat, contactformulier, mail of telefonisch. Zo snel als mogelijk beantwoorden we jouw vragen en behandelen we jouw opmerking.  Shop je favoriete Liu Jo outfit bij Deleye! Je zal ongetwijfeld stralen!