Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Antony Morato

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Antony Morato, een puur Italiaans modemerk en brengt dankzij haar grondige research de meest verfijnde collecties tegen hele scherpe prijzen. Door hun trendy designs en een goede prijs/kwaliteitsverhouding draaien ze mee op wereldniveau naast de grote merken. De collectie is heel breed en divers en heeft een trendy look daardoor hebben ze ook een heel gevarieerd publiek. Antony Morato probeert ook steeds unieke details toe te voegen aan hun kleding en ieder kledingstuk heeft de typerende Italiaanse grandeur die door vele liefhebbers van mode zo geapprecieerd wordt.

We hebben ook bijpassende schoenen van veel gekende merken!

Met een Antony Morato outfit ben je verzekerd van een modieus look.

Bij Deleye.be kan je al jouw kleding online kopen : van dameskleding, herenkleding, kinderkleding, schoenen tot accessoires. We hebben ruime en diverse collecties merkartikelen in onze webshop en in onze fysieke winkels. Deleye, het huis van de mode in Roeselare, Kuurne en Brugge. U vindt bij ons alle trends en modemerken die een eigen beleving hebben. Jouw tevredenheid is voor ons essentieel. Daarom vinden we het heel belangrijk dat je jouw vragen of opmerking met ons deelt. Dat kan telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of via webshop@deleye.be. Antony Morato koop je bij ons!