Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Aletta

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

Aletta collectie online

Aletta is een Italiaans exclusief modelabel gespecialiseerd in feestkleding voor meisjes. Het ontwerpen en het produceren gebeurt nog steeds in eigen bedrijf in Toscane. Alles wordt nog volgens de traditionele methodes gemaakt. De collecties bestaan uit prachtstukken. We hebben zowel Aletta kleding als accessoires.

Deleye heeft ook bijpassende accessoires en schoenen van gekende merken!

Voor een communie- of lentefeest ben je bij Aletta aan het juiste adres

Deleye heeft drie fysieke winkels : te Roeselare, Brugge en Kuurne. We verkopen kwalitatieve dames-, heren-, en kinderkleding, schoenen en accessoires tegen de juiste prijs. Je kunt er steeds voor kiezen om in een van onze winkels langs te komen of om te winkelen in onze webshop. Wij garanderen je uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires online en in onze winkels. Bestellen op Deleye.be gaat heel gemakkelijk. Je kunt rustig rondkijken in onze webshop en als u een item heeft gezien dat je graag bij ons zou willen bestellen kan dit heel snel afgehandeld worden. We hebben meer dan 300 merken online!

"