Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Acide

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Acide is een Nederlands label voor dameskleding. Het moedigt de dames aan om elk moment, elke gelegenheid de show te stelen. Als je nu naar kantoor gaat, op restaurant gaat of gewoon dagelijks er chic wilt uitzien, met Acide zie je er steeds piekfijn uit.

We hebben ook damesschoenen

Merk met allure!

Bij Deleye kies je voor een bijzondere ruime damescollectie. Daarnaast biedt Deleye ook een enorm assortiment kwaliteitskleding voor heren en kinderen. Wat u ook zoekt, je vindt het vast en zeker bij Deleye. Kijk snel voor een compleet overzicht op onze website. Heeft u uw favoriete artikel gevonden? Bij Deleye kan je gemakkelijk, snel en 100 % veilig bestellen en betalen. Bij Deleye bepaal je zelf hoe je wilt betalen : via iDEAL, Paypal, Bancontact of met jouw creditcard. Vanaf het moment van thuisbezorging heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Liever eerst jouw favoriete kledingstuk passen? Geen probleem, je kunt je Acide item laten bezorgen in een vestiging van Deleye naar keuze. Veel shopgenot!