Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

A Brend

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina

A Brend is een accessoire merk, meer bepaald van juwelen. Het werd in 2012 opgericht door Brenda Hendriks. De juwelen zijn clean, stijlvol en minimalistisch. De ontwerpen ademen de rust van Bali uit maar ook het kosmopolitische karakter van wereldsteden. Deze ultra fijne juwelen collectie is voortaan ook bij Deleye te koop.

Accessoires bij Deleye zijn steeds on-trend!

Ultra fijne juwelen collectie!

Je kunt bij Deleye zowel in onze fysieke winkels als online A Brend aankopen. De online shop van Deleye biedt zowel casual tot stijlvolle kleding aan voor dames. Naast de dameslijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide kinder- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires. Bestel nu veilig online jouw favoriete artikel en wij verzekeren een snelle levering. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. Indien je nog vragen heeft of meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be. Wij helpen je met de glimlach!