Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

80DB Original

Geen producten gevonden voor deze selectie.
"

80DB original collectie online

De jassen van het Franse fashionlabel 80DB Original zijn prachtig en cool. De jassen zijn waterdicht, goed geïsoleerd en knus om te dragen. Zeer speciaal zijn de ingebouwde headsets. Deleye heeft 80DB jassen, afhankelijk van seizoen, voor dames in de mooiste seizoenskleuren. 

Deleye heeft steeds een heel ruim en divers aanbod jassen voor dames. 

Modieuze jassen 

Bij Deleye vind je een selectie van stijlvolle, modieuze en sportieve kleding voor gans het gezin. Bij Deleye kan je kleding online kopen van bekende merken waarmee je verzekerd bent van een perfect draagcomfort en een uitstekende kwaliteit. Kleding online kopen doe je op Deleye.be snel, gemakkelijk en vooral 100% veilig.Betalen kan je doen op een manier die voor jou het meest vertrouwd voelt, want wij werken samen met verschillende betaalinstanties. Wacht dus niet langer en koop uw 80DB Original jas bij Deleye. Heb je nog vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken of op webshop@deleye.be. Wij geven je steeds een persoonlijk antwoord.

"