Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Valmax meisjescollectie zomer 2020 online

Valmax meisjescollectie zomer 2020 online

Valmax is Italiaans en gespecialiseerd in bijzondere kleedjes voor speciale gelegenheden zoals communie of lentefeest. De jurken zijn zo bijzonder door de elegantie, de tijdloze modellen en het gebruik van hoogstaande stoffen en speciale details. De nieuwste zomercollectie die eigenlijk communie- en lentefeestkleding is, is ruim en divers. We hebben onder meer magnifieke jurken, ecru blousjes met ruffles, fuchia broeken... 

 

We hebben ook bijpassende accessoires!

 

De communiecollectie is prachtig!

 

Valmax is online te kopen op Deleye.be. Wij bieden je dit bijzondere modelabel aan tegen de juiste prijs.  Kleding bestellen op Deleye.be gaat snel en simpel. Wij hebben kleding voor elke gelegenheid.

Voor ons is het belangrijk om u van dienst te zijn met kwaliteit en service. 

Online bestellen bij Deleye staat ook voor : geen verzendkosten boven een bedrag van 90EUR,  binnen de 14 dagen gratis retourneren en snelle levering. Betalen is steeds 100% veilig en kan met Bancontact, Paypal,  iDEAL en de meest gebruikte kredietkaarten. Het enthousiaste Deleye team staat steeds klaar om je met een glimlach te helpen, zowel in onze filialen als op webshop@deleye.be. 

Veel plezier!