Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Meisjes Jott

Filteren

26 artikelen

Pagina
per pagina

26 artikelen

Pagina
per pagina

Jott meisjescollectie

Het Franse modelabel Jott, of Just over the Top, werd in 2011 opgericht en was onmiddellijk een schot in de roos. Het label is gespecialiseerd in modieuze, vederlichte dons jassen in formidabele kleuren en modellen. De collectie bij Deleye van JOTT bestaat uit prachtige meisjesjassen in diverse nieuwe seizoenskleuren. De jassen zijn voorzien van een kap en zijn trendy van kleur en van model. Daarnaast hebben we ook toffe mutsen.

Deleye heeft ook Jott voor dames.

J.O.T.T. is een trendy label! 

Shop nu het Franse modemerk Jott online op Deleye.be. Bij Deleye staat klantendienst voorop. Online bestellen kan bij ons eenvoudig, snel en 100% veilig. Je kunt betalen met Bancontact, Paypal, iDEAL en de gebruikelijke kredietkaarten. Bovendien zijn de verzendkosten gratis boven een bedrag van 90EUR aankopen en kan je gratis retourneren tot 14 dagen na aankopen, zelfs uit Nederland! Heb je nog vragen? Het ervaren en klantvriendelijke Deleye-team helpt je graag.

Veel shopplezier.