Ons nieuwe lente-zomermagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Monnalisa Meisjescollectie

Monnalisa Meisjescollectie

Monnalisa is een Italiaans fashionlabel voor echte meisjes. Ergens midden Toscane worden prachtige ontwerpen omgevormd tot magnifieke creaties. De ontwerpers gebruiken alleen de allerbeste stoffen, werken de kledingstukken af met speelse details en gebruiken de nieuwste seizoenskleuren. Of uw dochter nu naar een speciale gelegenheid moet of naar een familiefeest of eenvoudig weg steeds stijlvol door het leven wil gaan, met Monnalisa kunt u niet missen! Deleye & BeKult hebben een ruime Monnalisa zomercollectie. Prachtige jurken en rokjes, stijlvolle jasjes, magnifieke t-shirts, diademen en leuke sneakers hebben we in voorraad. 

Deleye heeft een heel ruim aanbod meisjeskleding voor elke gelegenheid!

Communie of lentefeest? Met Monnalisa scoort u zeker

Kinderen zijn onze oogappels en verdienen  alleen maar de beste kinderkleding.

Alleen maar gerenommeerde merken van bijzondere goede kwaliteit aan een juiste prijs biedt Deleye u aan. Daarom kunt nu u ook Monnalisa aankopen in onze filialen te Roeselare, Brugge en Kuurne  en op onze webwinkel.

Monnalisa online kopen is super eenvoudig en snel in huis! Betalen kan 100% veilig met de meest gebruikte betaalmethoden. Het hele team van Deleye werkt steeds vol enthousiasme om in de snelle modewereld de nieuwste trends te ontdekken en topmerken in te kopen. Dankzij hun inzet is de collectie altijd up -to -date en kunnen we u steeds adviseren over de laatste modetrends.

Happy shopping girls!