Christmas is coming... Ontdek onze cadeautips hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Loredana Meisjes

Loredana Meisjes

Loredana bij Deleye. Het Italiaanse toplabel Loredana is natuurlijk ook te koop bij Deleye, Bekult en op Deleye.be. Het is een bijzonder label gespecialiseerd in communiekleding voor kleine dames, meisjes dus. De creaties zijn vervaardigd uit rijke stoffen, afgewerkt met prachtige details zoals met kant, borduursels of een geraffineerde print.

De lente- en zomercollectie ’18 bestaat onder meer uit magnifieke, tijdloze jurken voor communie en bijpassende jasjes zoals jasjes en jeansjasjes.

Met een outfit van Loredana voelt uw dochter zich een echte prinses

Welkom op de website van Deleye. Wij bieden u een originele en uitgebreide collectie communie- en lentefeestkleding voor jongens en meisjes. Door onze jarenlange ervaring in communie- en lentefeestkledij zijn wij specialist in ons vak! Bij ons hebt u niet alleen feestkleding voor uw kids, we hebben ook een uitgebreide assortiment voor gans de familie. Daarnaast biedt Deleye ook schoenen en bijhorende accessoires aan. Op de site www.deleye.be bestelt u Loredana snel, gemakkelijk en 100% veilig. U kunt betalen met Bancontact, Ideal, Paypal en de gebruikelijke kredietkaarten.