Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Guess meisjescollectie sweaters zomer 2020 online

Guess meisjescollectie sweaters zomer 2020 online

Beroemd om hun jeans is Guess hedendaags een toonaangevend fashionlabel geworden. Het  meisjesassortiment is gevuld met innovatieve ontwerpen met een bijzonder oog voor detail. Elk stuk is kwalitatief hoogstaand met een afwerking om u tegen te zeggen. De Guess meisjespulls uit de zomercollectie 2020 zijn heel tof. Enkele voorbeelden zijn de cold shoulder sweaters, de rode sweater met ronde hals en de witte sweater met ronde hals.

 

Deleye heeft ook een ruime en diverse damescollectie van Guess. Kom zien en laat je verrassen.

 

Deleye, de speciaalzaak voor communiekleding!

 

Bij Deleye vind je de meest populaire meisjesmerken. De nieuwste mode aan de juiste prijs. Je kunt bij ons perfect een volledige meisjesoutfit aanschaffen en dit in de stijl die je het best ligt. Online mode artikelen snel en veilig bestellen, dat kan op Deleye.be.

Deleye bezorgt jouw bestelling volledig gratis boven een aangekocht bedrag van 90EUR naar een naar jou opgegeven adres. Je kunt ook kiezen om het zelf af te halen naar een postkantoor of postpunt of in één van onze vestigingen. Wij zijn pas tevreden wanneer je het bent. Om die reden is retourneren bij ons gratis. Retourneren kan enkel binnen de 14 dagen na aankoop. De volledige voorwaarden vind je terug op onze site bij klantenservice.