Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

CKS meisjescollectie t-shirts zomer 2020 online

CKS meisjescollectie t-shirts zomer 2020 online

CKS is een Belgisch populair modemerk voor jongens en meisjes. De meisjescollecties zijn steeds heel divers, vlot combineerbaar en nooit saai. Bovendien zijn de kledingstukken gemaakt van prima materialen en valt de prijs altijd heel goed mee. De nieuwste zomercollectie 2020 voor meisjes is top. Het is een echte feestcollectie. Dat betekent dat  de collectie uitstekend geschikt is voor een communie of lentefeest. De stoffen zijn speciaal en de snit van elk stuk is betoverend mooi. Zo hebben we stijlvolle, doch speelse ecru t-shirts met kanten mouwtjes in voorraad. 

 

Bij CKS vindt u ongetwijfelde de perfecte communie-outfit voor je dochter! 

 

De online shop van Deleye biedt zowel hippe, originele tot stijlvolle kleding aan voor kinderen. Naast de kinderlijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide dames- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires.

Bestel nu veilig online je favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering bij je thuis. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. 

Indien je nog vragen heeft om meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Wij helpen je met de glimlach!