Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Pauline B rokken zomer 2020 online

Pauline B rokken zomer 2020 online

Leuke, draagbare en kwaliteitsvolle meisjeskleding. Daar staat Pauline B voor. De snits zijn prachtig net als de gebruikte materialen en kleuren. De stijl wordt vaak casual chic genoemd, wat wij alleen maar beamen. In een outfit van Pauline B scoort u dochter zeker. De zomercollectie 2020 is een toppertje. Het is een communiecollectie die nadien nog draagbaar is. Een voorbeeld zijn de lange rokken in de tinten wit en roze.

 

We hebben ook Pauline B blouses voor meisjes.

 

Communiecollectie!

 

Op zoek naar Belgische mode? Pauline B kan je nu ook online aankopen op Deleye.be. Een grote online collectie voor meiden die van mode houden.

Bij Deleye kleding online kopen doe je in onze webshop die 24 uur op 24, 7 dagen per week open is. Alles gebeurt snel en 100% veilig. Wij aanvaarden de gebruikelijke kredietkaarten, Paypal, Bancontact en iDEAL. Na betaling sturen wij alles zo snel mogelijk op.

Heb je nog vragen? Elke dag staat het Deleye-team met de glimlach klaar om je te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven. Dat kan in onze vestigingen te Roeselare, Brugge of Kuurne of op webshop@deleye.be.

Alvast veel shopplezier.