Ons nieuwe lente-zomermagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Monnalisa Meisjeskleding

Monnalisa Meisjeskleding

Monnalisa, speciale creaties voor meisjes die prinses willen zijn. Het is een Italiaans fashionlabel dat exclusieve meisjeskleding ontwerpt. De materialen zijn van excellente kwaliteit en elk stuk is vervaardigd in de mooiste en nieuwste seizoenskleuren. Deleye & BeKult hebben een ruime Monnalisa zomercollectie. Prachtige jurkjes en rokjes, stijlvolle t-shirts en elegante jasjes hebben we in voorraad.

Deleye heeft ook Monnalisa sneakers en diademen.

Monnalisa is het geknipte meisjeslabel voor communie of lentefeest

Bij Deleye vindt u de meest populaire dames-, heren-, en kindermerken. De nieuwste mode voor de juiste prijs. U kunt bij ons perfect een volledige outfit aanschaffen en dit in de stijl die u het best ligt. Online mode artikelen snel en veilig bestellen, dat kan op Deleye.be.

Deleye bezorgt uw bestelling volledig gratis boven een aangekocht bedrag van 90EUR naar een naar uw opgegeven adres. U kunt ook kiezen om het zelf af te halen naar een postkantoor of postpunt of in één van onze vestigingen.

Wij zijn pas tevreden wanneer u het bent. Om die reden is retourneren bij ons gratis. Retourneren kan enkel binnen de 14 dagen na aankoop. De volledige voorwaarden vindt u terug op onze site bij klantenservice.

Wij danken u voor uw interesse