Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Cks kleedjes zomer 2020 online

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Cks kleedjes zomer 2020 online

Het Belgische kledingmerk CKS wordt zowel voor jongens als voor meisjes ontworpen. Het aanbod meisjeskleding is heel divers. Er wordt meestal niet gekozen voor één specifieke stijl. Zo hebt je casual, sportieve, stijlvolle als romantische meisjeskleding. De nieuwste zomercollectie 2020 van CKS bestaat onder meer uit prachtige, schattige kleedjes. Ze kunnen zowel feestelijk als op andere gelegenheden gedragen worden. Het merk wordt trouwens heel vaak als communiekleding aangekocht. Het oogt prachtig en het is kwalitatief heel goed.

 

Communiekleding koop je natuurlijk bij Deleye!

 

Deleye heeft nu ook een webshop. Op Deleye.be vind je een heel divers aanbod aan meisjeskleding. De collecties 2020 zijn gewoon prachtig! Het is in ieders voordeel dat je veilig en met plezier online winkelt bij Deleye.

Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die veilig en vertrouwd zijn. Je kunt betalen met : Visa, MasterCard, Paypal,  iDEAL en Bancontact. Heb je vragen, suggesties of klachten, neem dan contact met ons op via webshop@deleye.be. Wij antwoorden je zo snel als mogelijk.

Laat je verrassen bij Deleye online!