10% korting op zomer 20 | 15% korting op 14 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

CKS jassen voor meisjes zomer 2020 online

CKS jassen voor meisjes zomer 2020 online

Iedereen kent ondertussen het Belgisch merk CKS wel. Het biedt zowel jongenskleding als meisjeskleding die kwalitatief heel goed is en bovendien heel betaalbaar is. De meisjeskleding is heel divers. De lente- en zomercollectie 2020 bestaat onder meer uit magnifieke, korte jasjes. Ze kunnen zowel stijlvol als casual gedragen worden. Deze CKS collectie is een feestcollectie. Dat betekent dat de  zomercollectie uitermate geschikt is voor een communie of een lentefeest. 

 

Lentefeest of communie? CKS heeft prachtige outfits!

 

De online shop van Deleye biedt zowel hippe, originele tot stijlvolle kleding aan voor kinderen. Naast de kinderlijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide dames- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires.

Bestel nu veilig online je favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering bij je thuis. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. Indien je nog vragen heeft om meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Wij helpen je met de glimlach!