10% korting op zomer 20 | 15% korting op 13 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

cars meisjes jassen winter 2019 online

cars meisjes jassen winter 2019 online

Cars is een Nederlands modelabel voor meisjes en jongens. De meisjeskleding is echt tof en trendy. Bovendien zijn al de artikels heel goed van prijs. 

Deleye heeft een uitgebreide collectie van Cars voor meisjes. Een voorbeeld zijn de hippe jassen in diverse modekleuren zoals blauw, kaki, rood en zwart. Ze zijn cool en bestand tegen de kou en de regen en vele jassen zijn voorzien van een ecologisch bontkraagje!

 

Kijk ook even naar de Cars collectie voor jongens!

 

Toffe collectie winterjassen!

 

Deleye kleedt je dochter van kop tot teen met kleding en accessoires van topmerken. We hebben een groot en divers aanbod meisjeskleding en bijpassende accessoires.  Bestellen op Deleye.be is helemaal niet moeilijk. Als je de stappen volgt, ben je nog maar een paar dagen verwijderd van je droomaankoop. Je bestelling wordt gratis verzonden als je voor meer dan 90 EUR op onze site aankoopt. Je kunt betalen met de meest gebruikelijke betaalmethoden. Er is ook de mogelijkheid om gratis te retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Zelfs uit Nederland! Buiten onze uitgebreide webshop heeft Deleye ook drie fysieke winkels : te Roeselare, Brugge en Kuurne. Een professioneel team adviseert je graag vrijblijvend bij je keuze uit de uitgebreide Cars collectie.