10% korting op zomer 20 | 15% korting op 13 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

CKS meisjeskleding zomer 2020 online

CKS meisjeskleding zomer 2020 online

CKS is een hip Belgisch modemerk voor coole meisjes en jongens. Ze maakt kleding van goede en stevige kwaliteit zo dat het tegen een stootje kan. De meisjeslijn is veelzijdig qua modellen en kleuren.

Je meisje zal er altijd netjes uitzien maar toch een klein beetje eigenzinnig

De lente- en zomercollectie  2020 is een feestcollectie. Dus wie een dochter heeft die haar communie of lentefeest viert, kan bij CKS haar gading vinden.

Zo hebben we comfortabele broeken, magnifieke kleedjes, trendy rokjes, prachtige cardigans, blouses, jassen, toffe  t-shirts en stijlvolle blazers in voorraad. 

 

Kies voor CKS als je de ster op je communie of lentefeest wilt zijn! 

 

De online shop van Deleye biedt zowel hippe, originele tot stijlvolle kleding aan voor kinderen. Naast de kinderlijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide dames- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires.

Bestel nu veilig online je favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering bij je thuis. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. Indien je nog vragen heeft om meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Wij helpen je met de glimlach!