Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Meisjes Aletta broeken

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aletta broeken online

De collectie van Aletta is formidabel. 100% klasse. Aletta, een Italiaans fashionlabel voor meisjes, bestaat sinds 1957. Generatie op generatie werd het bedrijf verdergezet met passie voor exclusieve feestkleding. Alle collectiestukken worden volgens traditionele methoden vervaardigd. 

Deleye heeft ook jurken van dit exclusief merk!

Voor een communie of lentefeest is Aletta zeker een geknipt label. 

Op Deleye.be bestel je meisjeskleding snel, gemakkelijk en vooral veilig. Je kunt betalen met de klassieke betalingsmethodes. Geen verzendkosten boven een bedrag van 90 EUR. Niet tevreden? Je kunt steeds je bestelling kosteloos  retourneren. Binnen de 14 dagen. Zelfs uit Nederland. Heb je even tijd? Kom dan langs in één van onze drie fysieke winkels. Die zijn trouwens open op zondag van 10-12h. Een vriendelijk en ervaren team staat klaar om je vrijblijvend te helpen. Deleye wenst je veel plezier in de zoektocht naar je favoriete Aletta outfit!