• Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Alice Pi Meisjeskleding

Alice Pi Meisjeskleding

Op zoek naar een chic, romantisch label voor een kleine prinses? Zoekt u dan niet verder en bekijk het Italiaanse label Alice Pi op Deleye.be. De nieuwste lente- en zomercollectie ’18 bestaat uit oogverblindende jurken in diverse kleuren, modellen en afwerkingen en bijpassende jasjes. Het is een collectie om weg te dromen.

Alice Pi is gespecialiseerd in feestkleding voor meisjes dat perfect doordraagbaar is. De ontwerpers zijn steeds op zoek naar een evenwicht tussen elegantie en comfort wat hen aardig lukt. Bovendien zijn de jurken steeds vervaardigd uit geraffineerde stoffen en is elk stuk perfect afgewerkt.

Deleye heeft ook Alice Pi accessoires zoals prachtige hoedjes.

Voor een communie of lentefeest bent u bij Deleye aan het juiste adres

Ook Alice Pi koopt u snel en makkelijk op Deleye.be. Alles makkelijk en snel online te bestellen. Deleye biedt een prachtig assortiment Alice Pi kleding op hun website aan.

Heeft u vragen over modellen, pasvorm, levering …, neem dan gerust contact op met de webshop via webshop@deleye.be of telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88.

Bent u geïnteresseerd in uitgebreide actuele informatie met betrekking tot onze collectie? Bezoek dan onze Facebook pagina.